Δείτε τη συνταγή απο Funky Cook

Ένα φαγάκι απλό αλλά με πολύ νοστιμιά!!!
Τα υλικά μας
1000 gr. πατάτες μικρές
1 κρεμμύδι ξερό
1 πράσο
1 σκελίδα σκόρδο
2 καρότα
Άνιθο
Μαϊντανό
1 κουτί ντοματάκια
1 φλυτζάνι κρασί λευκό
1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Θυμάρι
Πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Aς δούμε πώς φτιάχνονται
Καθαρίζουμε τις πατάτες,τις πλένουμε και τις αφήνουμε ολόκληρες.
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά,το πράσο και τα καρότα τα κόβουμε σε ροδέλες.
Σε μία πλατιά κατσαρόλα σωτάρουμε με αρκετό ελαιόλαδο τις πατάτες.
Mόλις ροδίσουν προσθέτουμε τα λάχανικα και σωτάρουμε για 3′ λεπτά.
Σβήνουμε με το κρασί,χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να εξατμιστεί το κρασί.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά λίγο νερό και σιγοβράζουμεμέχρι να δέσει η σάλτσα.
Η φέτα και το φρέσκο ψωμί είναι απαραίτητα!

Πηγή: Funky Cook