Πουτίγκα καρύδας

 

Δείτε τη συνταγή στο Βιβλίο Μαγειρικής

Υλικά

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

200 ml γάλα καρύδας

4 αυγά

1 φλυτζάνι τριμμένη καρύδα

Οδηγίες

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά, χτυπώντάς τα στο μπλέντερ.

Καραμελώνουμε ένα ταψάκι με οπή στη μέση (όπως περιγράφεται εδώ), και προσθέτουμε το μείγμα στο ταψί.

Ψήνουμε στο μάτι της κουζίνας ή στο φούρνο σε μπεν-μαρί για περίπου 1 ώρα.

Σερβίρουμε την πουτίγκα κρύα.

Πηγή: Βιβλίο Μαγειρικής

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Πουτίγκα καλαμποκιού
  2. Ρυζόγαλο με γάλα καρύδας
  3. Πουτίγκα πορτοκάλι
  4. Παγωτό καρύδας σε ανανά