ΡΕΒΑΝΊ ΒΕΡΙΩΤΙΚΟ

 

Δείτε τη συνταγή απο ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ

Γλυκάκι Μακεδονικό με συνταγή της συνωνόματηςκυρίας Χρυσούλας, από τη Βέροια.
ΥΛΙΚΑ
4 αυγά 1 ποτήρι αλεύρι1 ποτήρι ζάχαρη1 ποτήρι σιμιγδάλι χοντρό250 γρ γιαούρτι πρόβειο (δίχως την πέτσα του)3 κ.γ μπέικιν (κοφτά)½ κ.γ σόδα, μια πρέζα αλάτι1 βανιλίνη
Τα αυγά και το γιαούρτι θα πρέπει να έχουν θερμοκρασία δωματίου.
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι, τη σόδα, το μπέικιν και κοσκινίζουμε.

Πηγή: ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Το ρεβανί της Ανθής
  2. Ρεβανί
  3. Τυρολουκουμαδάκια εύκολα και γρήγορα
  4. ΛΑΓΑΝΑ

Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:

  • Γαστεροπληξ