ριζότο με πορτσίνι και κανθαρέλλες: γκουρμέ 2 σε 1

 

Δείτε τη συνταγή απο Συνταγές Gourmet Μαγειρικής – Pandespani
“Το 1638, η γεννημένη στη Φλωρεντία και μεγαλωμένη στο Παλάτσο Πίττι μισό-Αψβούργα Μαρία των Μεδίκων δραπέτευσε από τη -δεύτερη κατά σειρά- 8χρονη εξορία της στην ωραία Καμπανία (Champagne) -η πρώτη ήταν σχεδόν μια εικοσαετία πριν, το 1619. Πήγε στο Άμστερνταμ, όπου την δέχθηκαν με ενθουσιασμό και λαμπρές εκδηλώσεις στο νησάκι του ποταμού Άμστελ και ο δήμαρχος [...]
Πηγή: Συνταγές Gourmet Μαγειρικής – Pandespani

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. σπάλα ελαφιού μπρεζέ σε κόκκινο κρασί με σοκολάτα: το γκουρμέ νέσκουϊκ μετά τα 18!
  2. αρνάκι ή κατσικάκι στη λαδόκολα: παλιά γκουρμέ ευκολία
  3. ροζ ριζότο με φράουλες: συνταγή με “ρο” και έκπληξη :-)
  4. Μήπως το παρακάνουν με τα γκουρμέ; !!!