Ρολάκια μελιτζάνας με λιαστή ντομάτα και…

 
image
Ρολάκια μελιτζάνας με λιαστή ντομάτα και φέτα

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω το όνομά μου. Όχι πως μου κακοπέφτει ξαφνικά το Αναστασία, αλλά έχω βάσιμες υποψίες ότι τώρα τελευταία μου ταιριάζει καλύτερα το Φαντομάς. Ξέρετε, εκείνος ο κυριούλης που εμφανιζόταν και εξαφανιζόταν σα φάντασμα. Ε, κάπως έτσι λειτουργώ κι εγώ τον τελευταίο καιρό. Διότι, κάτι το εικοσιτετράωρο που σαν να μίκρυνε κομματάκι και τελειώνει πριν την ώρα του, κάτι οι υποχρεώσεις που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, σαν φάντασμα μπαινοβγαίνω στην μπλογκόσφαιρα. Κι όσο κι αν νοσταλγώ τις ιντερνετικές μου τσάρκες και τις επισκέψεις στα αγαπημένα μου μπλογκοσπιτάκια, δύσκολα ξεκλέβω κανένα πεντάλεπτο για να απολαύσω τέτοιου είδους περιηγήσεις. Εντάξει, ας μην τα παραλέω. Υπάρχουν και εξαιρέσεις. Γιατί όταν κάποιος σε προσκαλεί επισήμως στο ιντερνετικό του σπίτι, δεν μπορείς να αρνηθείς. Βρίσκεις τον απαραίτητο χρόνο, «φοράς» τα καλά σου και σπεύδεις να ανταποκριθείς στο κάλεσμα!

image
Ρολάκια μελιτζάνας με λιαστή ντομάτα και φέτα

Κάπως έτσι έγινε όταν η Κατερίνα και η Δήμητρα από το Greek Nutrition με κάλεσαν για ένα guest post. Για όσους δεν γνωρίζετε ήδη το συγκεκριμένο site, μπορώ να σας πω ότι τα κορίτσια αποφάσισαν να παρασύρουν τους λάτρεις του φαγητού παγκοσμίως στην ελληνική κουζίνα, ώστε να τους μυήσουν στις πεντανόστιμες γεύσεις της αλλά και στα εκπληκτικά διατροφικά οφέλη της. Η «αποστολή» τους: να δείξουν πως το μαγείρεμα δεν χρειάζεται να είναι χρονοβόρο, περίπλοκο ή ακριβό. Ο στόχος τους: να χαρίσουν στον καθένα μερικές βασικές γνώσεις διατροφής και μαγειρικής, ώστε όλοι να μπορούν να ετοιμάσουν ένα νόστιμο και θρεπτικό γεύμα, βασισμένο στην ελληνική κουζίνα. Όπως καταλαβαίνετε, ταυτίστηκα απόλυτα και με πολλή χαρά έκανα το guest post. Η συνταγή μου: ρολάκια μελιτζάνας με λιαστή ντομάτα και φέτα. Εύκολα, νόστιμα και υγιεινά. Ετοιμάζονται γρήγορα και τρώγονται ακόμη γρηγορότερα… Κι επειδή όταν αγαπάς κάτι, δεν χάνεις ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτό (ναι, ακόμη κι όταν ο χρόνος σου είναι τόσο περιορισμένος που σκέφτεσαι να αλλάξεις το όνομά σου σε Φαντομάς…), από εδώ και στο εξής θα βλέπετε συνταγούλες μου και στο Greek Nutrition. Γιατί η αγάπη για την ελληνική κουζίνα είναι άκρως εθιστική…

image
Ρολάκια μελιτζάνας με λιαστή ντομάτα και φέτα

Αυτή είναι μια cache (αποθηκευμένη) εκδοχή της σελίδας από την πηγή: sundayspoon, http://sundayspoon.blogspot.com/2014/06/rolakia.melitzanas-liasth.ntomata-feta.html.

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Μακαρόνια με σκόρδο και λιαστή ντομάτα
  2. ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ & ΣΙΡΟΠΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ
  3. Εύκολη τυρόπιτα με λιαστή ντομάτα
  4. Ζυμαρικά με τόνο και λιαστή ντομάτα