Ρολά παντσέτας με πιπεριές και πουρέ

 

Δείτε τη συνταγή στο ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ

1 κιλό παντσέτα δίχως κόκκαλα2-3 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης2-3 κ.σ λάδι
Μαρινάτα
½ ποτήρι λευκό κρασί χυμό ενός λεμονιούμαντζουράνα, ρίγανη, θυμάρι (φρέσκα ή ξερά) φρεσκοτριμμένα πολύχρωμα πιπέριαλίγο ταμπάσκο ή καυτερή πιπεριά 
(προαιρετικά για τους μερακλήδες)

ροζ αλάτι Ιμαλαΐων ή χοντρό αλάτι θαλασσινό
Αλείφουμε το κρέας με λάδι και μετά βουτάμε στη μαρινάτα.
Αφήνουμε 2 ώρες εκτός ψυγείου,
Πηγή: ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Πιπεριές Φλωρίνης και άλλες πιπεριές και η αποξήρανση τους
  2. Μικρά Ρολά Κοτόπουλου με Κάρυ
  3. ΡΟΛΑ ΜΥΖΗΘΡΑΣ
  4. ΡΟΛΑ ΚΑΝΕΛΑΣ