σαρλότ με μήλο, αχλάδι και κυδώνι

 

Δείτε τη συνταγή στο Συνταγές Gourmet Μαγειρικής – Pandespani
Η σαρλότ μήλου είναι μια κλασική συνταγή βρετανικού γλυκού με παράδοση που έχει τις ρίζες της στον 18ο αιώνα. Λέγεται ότι το πιάτο πήρε το όνομά του από την βασίλισσα Καρλότα (Queen Charlotte), σύζυγο του βασιλιά Γεωργίου III, η οποία ως προστάτιδα των παραγωγών μήλου, προφανώς φρόντισε να δημιουργηθεί μια συνταγή που να βοηθά στην [...]
Πηγή: Συνταγές Gourmet Μαγειρικής – Pandespani

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Μαρμελάδα αχλάδι-μήλο-μπανάνα!
  2. Κομπόστα μήλο-αχλάδι
  3. Σαρλότ tutti-frutti
  4. Σαρλότ με κρέμα λεμόνι και μαρμελάδα φρούτων του δάσους…φτιαγμένη με αγάπη!