Σνίτσελ γαλοπούλας !

 
image

0

image

 Υλικά
Φιλέτα  γαλοπούλας
αλεύρι
φρυγανιά τριμμένη
3 αυγά
αλάτι-πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε τα φιλέτα και τα στραγγίζουμε
Σε ένα μπολάκι έχουμε χτυπήσει τα αυγα και σε 2 πιάτα ρηχά έχουμε βάλει στο ένα την φρυγανιά και στο άλλο το αλεύρι “
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα ένα ένα τα βουτάμε στο αυγό ,και μετά το τυλίγουμε με το αλεύρι ,ξανά το βουτάμε στό αυγό και τέλος το τυλίγουμε με φρυγανιά .Τηγανίζουμε σε λάδι σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά γυρνώντας τακτικά τα σνίτσελ και μετά σε πιο δυνατή θερμοκρασία για να γίνουν τραγανά .Συνοδεύονται με πατάτες τηγανιτές ,πουρέ ,η ρύζι, και σαλάτα πάντα.Καλή σας όρεξη !!!

image

image

image

Αυτή είναι μια cache (αποθηκευμένη) εκδοχή της σελίδας από την πηγή: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ, http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/YDdSC/~3/Ns1pJ4pZ55g/0-3-2.html.

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Σνίτσελ!!
  2. σνιτσελ με ρυζι!!!
  3. Γίγαντες με λουκάνικα γαλοπούλας στο…
  4. Σνίτσελ Βενετσιάνα

Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:

  • σνιτσελ γαλοπουλας