Σούπα μανιταριών

 

Δείτε τη συνταγή απο σΤηΝ κΟυζΙνΑ…

Υλικά (για 2 μερίδες)

  • 1 κρεμμύδι
  • ½ κιλό φρέσκα μανιτάρια
  • 1 κουτ. μαργαρίνη χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά
  • 1 κουτ. κορν φλάουρ
  • 1 φλτζ. άπαχο γάλα
  • Λίγο μοσχοκάρυδο, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σοτάρετε σε κατσαρόλα το κρεμμύδι με τη μαργαρίνη και προσθέτετε σιγά σιγά τα μανιτάρια. Προσθέτετε το κορν φλάουρ και ανακατεύετε για λίγη ώρα. Ρίχνετε λίγο λίγο το γάλα και νερό όσο επιθυμείτε, ανάλογα εάν θέλετε τη σούπα αραιή ή πιο πηχτή.
  2. Αφήνετε τη σούπα να πάρει μια βράση, ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο και την αποσύρετε από τη φωτιά.

Ζαφειράκη Αγγελική
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !
{loadposition dietup}

Πηγή: σΤηΝ κΟυζΙνΑ…

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Μάγουλο βοδινού & ragoût φρέσκων μανιταριών
  2. Μους μανιταριών σε τάρτα καρυδιού
  3. Σαλάτα μανιταριών