σπαγκέτι με τρούφα: γήινα αρώματα στον ουρανίσκο

 

Δείτε τη συνταγή απο Συνταγές Gourmet Μαγειρικής – Pandespani
Μερικές λεπτές φλούδες φρέσκιας τρούφας μεταμορφώνουν ένα απλό πιάτο ζυμαρικών σε πλούσιο, εξωτικό και γιορταστικό. Οι τρούφες ταιριάζουν ιδιαίτερα σε πιάτα με αβγά, τυρί ή ζυμαρικά, γιατί τονίζουν και προβάλλουν την χαρακτηριστική τους γεύση. Οι άσπρες τρούφες δεν πρέπει ποτέ να μαγειρεύονται και οι μαύρες αποδίδουν κατά κανόνα το μάξιμουμ όταν απλώς ζεσταίνονται καλά, εννοείται [...]
Πηγή: Συνταγές Gourmet Μαγειρικής – Pandespani

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Ζυμαρικά με Σολομό και Τρούφα
  2. Κέικ αφρός με χυμό πορτοκάλι και τρούφα
  3. τα 50 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο
  4. Aγοραστός: Gourmet προσγειωμένο στον Γέρακα