Δείτε τη συνταγή απο AΣΤΕΡΟΛΙΛΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

αλάτι πιπέρι
50 γραμμάρια παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε το σπανάκι, το πλένουμε και το κόβουμε με τα χέρια μας σε κομμάτια.
Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και σωτάρουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι ψιλικομμένα.
Μόλις γυαλίσουν χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το σπανάκι. Σωτάρουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά του και τότε προσθέτουμε και το ρύζι το οποίο το έχουμε πλύνει.
Σβήνουμε με το κρασί και συμπληρώνουμε ζεστό νερό ή ζωμό.
Έχουμε μια κατσαρόλα με ζωμό ή νερό πάνω σε ζεστό μάτι για να συμπληρώνουμε νερό στο ριζότο.
Ρίχνουμε νεράκι η ζωμό στο ριζότο μέχρι να γίνει το φαγάκι μας.
Όταν ετοιμαστεί, κλείνουμε το μάτι ρίχνουμε μέσα στο ρύζι μια γεμάτη κουταλιά βούτυρο και τη μισή παρμεζάνα τριμμένη στον τρίφτη.
Σερβίρουμε ζεστό και πασπαλίζουμε με φλούδες παρμεζάνας και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

Πηγή: AΣΤΕΡΟΛΙΛΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ