Σπιτική λεμονάδα

 

Δείτε τη συνταγή απο Betty’s Cuisine

Η λεμονιά μας κατάφορτη από τον καρπό της! 

Μια σπιτική λεμονάδα πάντα ευπρόσδεκτη και δροσιστική!

Υλικά για μια κανάτα:
2 ποτήρια χυμός λεμονιού
2 ¼ ποτήρια ζάχαρη
¾ ποτηριού ζεστό νερό
Σε μεγάλο μπολ βάζουμε το ζεστό νερό και τη ζάχαρη,
ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει.
Εν τω μεταξύ στύβουμε τα λεμόνια και σουρώνουμε το χυμό. 
Ρίχνουμε το χυμό στο μπολ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. 
Αποστειρώνουμε ένα γυάλινο μπουκάλι με καπάκι που κλείνει καλά,
το γεμίζουμε και φυλάμε τη λεμονάδα στο ψυγείο.
Όταν θέλουμε να σερβίρουμε, βάζουμε μισό ποτήρι λεμονάδα,
μπόλικα παγάκια και απογεμίζουμε το ποτήρι με δροσερό νερό.
Στην υγειά σας!

Πηγή: Betty’s Cuisine

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Λεμονάδα σπιτική συμπυκνωμένη
  2. Τυροπιτάκια σε σπιτική ζύμη
  3. Pink lemonade / Ροζ λεμονάδα
  4. Λεμονάδα ……..

Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:

  • λεμοναδα βεφα αλεξιαδου