Στιφάδο με μανιτάρια

 

1/2 κιλό μανιτάρια μικρά

1/2 κιλό μικρά κρεμμύδια για στιφάδο

ελαιόλαδο

3-4 κ.σ. μπαλσάμικο

250 γρ. νταμάτα κον κασέ

1 ξυλάκι κανέλα

2 φύλλα δάφνης

αλάτι

πιπέρι

Καθαρίζετε τα κρεμμύδια, τα πλένετε και τα αφήνετε να στραγγίσουν.Καλύπτετε τον πάτο της κατσαρόλας με ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια ολόκληρα για 5 λεπτά μαζί με την κανέλα.Έπειτα σκεπάζετε την κατσαρόλα με το καπάκι χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε για 20-25 λεπτά.Ανακατεύετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Στην συνέχεια προσθέτετε τα μανιτάρια και αφήνετε να σοταριστούν για περίπου 10 λεπτά.Αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε τα φύλλα δάφνης.

Μόλις σοταριστούν τα μανιτάρια σβήνετε με το μπαλσάμικο.Αφήνετε να εξατμιστεί το ξύδι και ρίχνετε την ντομάτα.Σιγοβράζετε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Αυτή είναι μια cache (αποθηκευμένη) εκδοχή της σελίδας από την πηγή: cookcool, http://cookcool.gr/λαχανικά/στιφάδο-με-μανιτάρια.

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Μανιτάρια στιφάδο
  2. Μοσχάρι με μανιτάρια και κρασί
  3. Συνταγές: Χταπόδι στιφάδο
  4. γίδα στιφάδο