Συνοδευτικό Ρέβας -Πατάτας

 
Υλικά: 
5 μέτριες Ρέβες
2 μέτριες Πατάτες
1/2 μικρό κρεμμύδι (προαιρετικά)
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι, ελάχιστη ρίγανη,
τζίντζερ σε σκόνη (προαιρετικά)
1 κούπα τριμμένο τυρί (προαιρετικά)

image

Εκτέλεση:
Σε τρίφτη τρίβουμε τις ρέβες, τις πατάτες και το κρεμμύδι (εάν επιλέξουμε να το χρησιμοποιήσουμε. Οι ρέβες έχουν μία πιο «πικάντικη» γεύση που συχνά θυμίζει κάτι από κρεμμύδι, οπότε προσθέστε το μόνο εάν σας αρέσει η έντονη γεύση κρεμμυδιού).
Βάζουμε το μείγμα μας μέσα σε ένα πυρέξ και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, για 20-25 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Τρία με τέσσερα λεπτά πριν γίνει το συνοδευτικό μας, προσθέτουμε τριμμένο κίτρινο τυρί της αρεσκείας μας (αν είστε βίγκαν, μπορείτε να προσθέσετε τυρί μάρκας «εβλογημένο» ή κάποια ποικιλία του viofree της viotros). 

Η σελίδα δείχνει cache εκδοχή (στιγμιότυπο) περιεχομένου συνταγής από το public domain: http://xortosyntages.blogspot.com/2015/01/blog-post.html. – Μεταβείτε στην πηγή με το σύνδεσμο: χορτοφαγικές συνταγές http://xortosyntages.blogspot.com/2015/01/blog-post.html.

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Πουρές Ρέβας
  2. γλυκόξινο κόκκινο λάχανο με μήλο και μπαχάρια: συνοδευτικό με άποψη
  3. Πατάτες σουφλέ με σκόρδο & κρέμα γάλακτος!!Συνοδευτικό κυρίως πιάτου,
  4. Συνταγές: Τούρτα πατάτας με φρέσκα μανιτάρια