ταρτάρ καπνιστού σολομού με μους άνιθου: 3 σε 1

 

Δείτε τη συνταγή απο Συνταγές Gourmet Μαγειρικής – Pandespani
Η ιδέα είναι πώς ένα εξαιρετικά απλό πιάτο μπορεί να είναι ενδιαφέρον γευστικά και εντυπωσιακό τατυτόχρονα. Πώς δηλαδή, με ελάχιστα υλικά, η γεύση επικεντρώνεται στα καθαρά χαρακτηριστικά τους, που συνδυασμένα αποδίδουν το μέγιστο. Καπνιστός σολομός, το γνωστό νόστιμο λιπαρό ψάρι απ’ τον Βορρά και άνιθος, ένα αρωματικό με έντονο άρωμα και σταράτη γεύση, με μάλλον [...]
Πηγή: Συνταγές Gourmet Μαγειρικής – Pandespani

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. ΤΣΗΖ ΚΕΙΚ ΜΕ ΜΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ ΣΟΛΟΜΟΥ
  2. ΤΑΡΤΑΡ ΣΩΣ
  3. Τούρτα μους πορτοκάλι και μους σοκολάτας σε βάση από φιστίκι αιγίνης
  4. Μπουκίτσες καπνιστού τόφου με jacket πατάτες