Τα μέρη του χοιρινού

 

Δείτε τη συνταγή απο Syntages…apo spiti
  Μπούτι (ζαμπόν). Καρέ φιλέτο, όσο πάμε πιο πίσω προς την ουρά βρίσκουμε το κεφάλι φιλέτου ή πόντα ενώ προς το κεφάλι βρίσκουμε το καρέ-μπριζόλες. Σπάλα (ρακέτα ή παλέτα). Μπριζόλες ράχης-σβέρκου, απ” όπου παίρνουμε και το λαρδί. Στήθος μπροστινό μέρος. Στήθος-κοιλιά (παντσέτα), ενώ προς τα πάνω και πριν το καρέ συναντάμε τη τραβέρσα ή φαλτσέτα. Κότσι μπρος και πίσω. ΨαρονέφριΓενικά


Πηγή: Syntages…apo spiti

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το μοσχαρίσιο κρέας
  2. Χοιρινό με λάχανο τουρσί
  3. Μπριζόλες χοιρινές κρασάτες
  4. Κροκέτες παστού μπακαλιάρου