ΤΥΡΟΠΙΤΑ

 

1ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑ

2 ΑΥΓΑ

ΦΕΤΑ

ΠΙΠΕΡΙ

ΛΙΓΟ ΕΒΑΠΟΡΕ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ

Ανοίγουμε το φυλλο της σφολιάτας σε ενα ταψάκι στο οποίο έχουμε στρώσει λαδοκολλα και το αλείφουμε γύρω γύρω στις ακρες με αραιωμένο εβαπορέ.Διπλώνουμε τις άκρες όπως στην φωτογραφία μας και θρίβουμε την φέτα μας στο μέρος που περικλείεται από αυτές.Στην συνέχεια κτυπάμε τα αυγά και τα ριχνουμε απο πάνω.Πασπαλίζουμε με λίγο πιπεράκι αλείφουμε τις άκρες με το υπόλοιπο αραιωμένο εβαπορέ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς αερόθερμο μέχρι να ροδίσει .Είναι πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή.

Πηγή ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΑΚΙ

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Ζουμερή τυρόπιτα σε τραγανό φύλλο κρούστας
  2. Τυρόπιτα με ξύσμα λεμονιού
  3. Τυρόπιτα χωρίς αυγά της Λίζας
  4. τυροπιτα ευκολο φυλλο

Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:

  • συνταγεσ για τυροπιτα
  • Τυροπιτα Αργυρω