Φιλέτο ψαριού με ούζο και μουστάρδα

 

Δείτε τη συνταγή απο Υποβολή Συνταγής

Υλικά

4 κομμάτια από φιλέτο ψαριού

2 λεμόνια (το ξύσμα και το χυμό τους)

1/2 κουτ. γλυκού κουρκουμά η Κάρρυ

1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο

3 κουτ. σούπας μουστάρδα

2 σφηνάκια ούζο

ανάλογο πιπέρι, αλάτι

Εκτέλεση

Τρίψτε τα λεμόνια και πάρτε το ξύσμα τους.

Στύψτε τα λεμόνια και πάρτε το χυμό τους.

Σε ένα ταψί ρίξτε όλα τα υλικά, ανακατέψτε και βυθίστε τα κομμάτια του ψαριού.

Αφήστε τα για 45 λεπτά και ψήστε το ψάρι στο γκριλ.

Γαρνίρετε με σαλάτα ή ριζότο.
Πηγή: Υποβολή Συνταγής

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Φιλέτο ψαριού με χόρτα
  2. Mαριναρισμένα φιλέτα ψαριού με μυρωδικά και σάλτσα
  3. Φιλέτα ψαριού σε κουρκούτι μπύρας
  4. ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΟ ΖΑΜΠΟΝ