Για τις μέρες της νηστείας που έρχονται η συνταγή του χαλβά είναι ότι πρέπει.
Υλικά:
Εκτέλεση:
Αδειάζουμε το χαλβά σε ένα τετράγωνο κατά προτίμηση ταψάκι και με την κουτάλα πιέζουμε το χαλβά να πιάσει όλο το ταψί. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και βάζουμε το ταψί στο φούρνο , στο γκριλ μέχρι να πιάσει ο χαλβάς κρούστα.
Η σελίδα δείχνει cache εκδοχή (στιγμιότυπο) περιεχομένου συνταγής από το public domain: http://manitarosyntages.blogspot.com/2013/03/blog-post_12.html. – Μεταβείτε στην πηγή με το σύνδεσμο: ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ http://manitarosyntages.blogspot.com/2013/03/blog-post_12.html.
Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:
- χαλβας φαρσαλων αργυρω
- χαλβας φαρσαλων αργυρω μπαρμπαριγου
- χαλβας φαρσαλων συνταγη αργυρω
- χαλβας φαρσαλων παρλιαρος
- χαλβας με νισεστε αργυρω
- χαλβασ φαρσαλων
- χαλβας φαρσαλων συνταγη παρλιαρος
- χαλβα φαρσαλων αργυρω