ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΣΠΙΤΙΚΑ!!!

 

Δείτε τη συνταγή απο Νοστιμες Συνταγες της Γωγως

Η συνεχεια για τα αφρατα ψωμακια…!!!








ΥΛΙΚΑ


1.200 γρ.κιμα μοσχαρισιο
1 φλ.τσαγιου νερο η’ζωμο κρεατος
1/2 φλ.τσαγιου ελαιολαδο
2 μεγαλα ξερα κρεμμυδια ψιλοκομμενα
Αλατι
Πιπερι
1 κ.σουπας ριγανη
2 κ.σουπας ελαιολαδο για το σωταρισμα των κρεμμυδιων



ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Σε ενα τηγανακι βαζουμε τις 2 κουταλιες ελαιολαδο και σωταρουμε 
τα ψιλοκομμενα κρεμμυδια για 10 λεπτα σε πολυ χαμηλη φωτια



 να γινουν
διαφανα,οχι να παρουν χρωμα.



Τα αφηνουμε λιγο να κρυωσουν,και στην συνεχεια ριχνουμε ολα τα υλικα
σε μια λεκανιτσα και αρχιζουμε να ζυμωνουμε πολυ καλα,



μεχρι να αφρατεψει
ο κιμας και να αλλαξει χρωμα απο το ζυμωμα.
Μπορουμε επισης να το ζυμωσουμε και στο μιξερ.
Οσο πιο πολυ ζυμωνουμε τοσο πιο αφρατα θα γινουν.



Πλαθουμε μεγαλα μπεργκερ,εγω τα εβαλα στα ταπερακια για μπιφτεκια
να παρουν το ιδανικο σχημα,



και μετα τα ψηνουμε σε αντικολλητικο τηγανι
για 4 λεπτα απο καθε πλευρα η’τα βαζουμε σε ταψι με στρωμενη λαδοκολλα
και τα ψηνουμε στους 200 βαθμους για 15-20 λεπτα.



Την συνεχεια την ξερουμε..ανοιγουμε καθε ψωμακι οριζοντια και γεμιζουμε
με 1 μπεργκερ,τυρακι,μαρουλι,κρεμμυδι ντοματα…
Καλη μας ορεξη!!!








ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!


Η συνταγη ειναι της Αργυρως Μπαρμπαριγου



Πηγή: Νοστιμες Συνταγες της Γωγως

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. ΨΩΜΑΚΙΑ ΣΠΙΤΙΚΑ,ΑΦΡΑΤΑ ΓΙΑ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ!!!
  2. ΣΠΙΤΙΚΑ ΠΕΙΝΙΡΛΙ…ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ!!!
  3. ΨΩΜΙ!!!
  4. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ….ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟ!!!