Ψαρονέφρι αλά κρεμ

 

Δείτε τη συνταγή στο Betty’s Cuisine

 Υλικά για 3 άτομα:
3 κομμάτια ψαρονέφρι
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Αλεύρι
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Πιπέρι σε κόκκους
½ φλυτζάνι κρασί λευκό
1 κονσέρβα μανιτάρια
250 γρ κρέμα γάλακτος
Πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας.  Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με αλεύρι από όλες τις πλευρές. 

Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο και ρίχνουμε το ψαρονέφρι να ροδίσει καλά.
 

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.  Μόλις σοταριστούν ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε σε δυνατή φωτιά 2-3 λεπτά, να εξατμιστεί το αλκοόλ.  

Προσθέτουμε τους κόκκους πιπεριού και την κρέμα γάλακτος. 
Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά 4-5 λεπτά, μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά και να μείνει το φαγητό με πηχτή σάλτσα. 

Σερβίρουμε με ρυζί πιλάφι άσπρο, πουρέ πατάτας, πατάτες (σαν) τηγανιτές ή και κροκέτες πατάτας.

Πηγή: Betty’s Cuisine

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Κροκέτες πατάτας
  2. Χοιρινά σουβλάκια
  3. ψαρονέφρι με δεντρολίβανο στο φούρνο!
  4. ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ