Ψαρονέφρι με σάλτσα πιπεριάς

 

Υλικά:

2 φιλέτα ψαρονέφρι
σουσάμι
κύμινο
τζίντζερ
μαϊντανό
άνηθο
σέλινο
ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά στο μπλέντερ. Προσθέτουμε το κύμινο, το τζίντζερ και το σουσάμι και ανακατεύουμε να καλά να γίνει ομοιογενές μίγμα. Αλείψουμε το ψαρονέφρι με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με το μίγμα μπαχαρικών απ” όλες τις πλευρές. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30-40 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Περιχύνουμε με σάλτσα πιπεριάς, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ. Για πιο έντονη γεύση, μπορείτε να προσθέσετε λίγο chili.

Πηγή Nosy-Νοστιμιές

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Ψαρονέφρι γεμιστό με σάλτσα μουστάρδας
  2. ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ
  3. ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ & ΣΑΛΑΤΑ ΡΟΚΑ-ΚΑΡΔΑΜΟ
  4. ψαρονέφρι με σάλτσα πορτοκαλιού: ο ήλιος φλερτάρει στο πιάτο