ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

 

ΥΛΙΚΑ:
ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕΤΟ ανάλογα με τα άτομα
2ΚΟΥΤΙΑ ΜΑΝΙΤΆΡΙΑ
ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ  ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ-ΚΥΜΙΝΟ-ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΕΙΑ
1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Βάζουμε τα φιλετάκια μας από νωρίς σε ένα μπολ  με το ελαιόλαδο το κρασί το αλάτι το κύμινο την πάπρικα και το αφήνουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο.
Ζεσταινουμε  το  αντικολλητικό μας σκεύος και τοποθετούμε τα φιλετάκια να ψηθούν και από τις δύο πλευρές.Οταν ροδίσουν αρκετά τα βγάζουμε από το σκεύος προσωρινά και ρίχνουμε σε αυτό τα μανιτάρια μας  , το κρεμμύδι ψιλοκομμένο μέχρι να μαραθεί ,και τέλος προσθέτουμε το μείγμα από το κρασί και το ελαιόλαδο στο οποίο είχαμε τα φιλετάκια μας.Μόλις πάρει μία βράση προσθέτουμε και το κοτόπουλο μας και το αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να πιεί το ζουμάκι.Το κοτόπουλο μας είναι έτοιμο και συνοδεύεται πολύ ωραία με ριζάκι .

Πηγή ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΑΚΙ

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Κοτόπουλο ψητό με ρύζι!!
  2. Κοτόπουλο με μανιτάρια και βότκα
  3. Συνταγή για κοτόπουλο ψητό
  4. Τάρτα με μανιτάρια και κοτόπουλο

Τι αναζητούν οι επισκέπτες σ αυτή τη συνταγή:

  • κοτοπουλο στη κατσαρολα με μανιταρια
  • κοτοπουλο με μανιταρια