Ωραίο τζηζκέικ

 
Πε τζιαι να πείς η Μάνα για oreo cheesecake, είχα τζιαι έναν ημιπαρτούιν προχτές, είπα να κάμω ενα γλυκό, αλλα κάτι που να μεν πρέπει να μπεί στο φούρνο αλλά να εσιει σοκολάτα. Οπότε oreo cheesecake .
Ήβρα μια orea τζιαι ευκολη συνταγη στη σελιδα της kraft, αλλα εγραφε τες ποσοτητες σε αμερικανικα κουθκια, τζιαι που να ξέρω εγω σε ιντα κουθκια φκαίνει ο βουτυρος ιν δε λάντ οβ δε φρή? Ο Σιαολίν επροσπαθάν να τα κάμει σε γραμμάρια στο ιντερνετ, αλλα εφκαιναν κάτι πράματα του στυλ 231.5 γρ. Κρέμα ξερω “γω τζιαι εν εφκαινα που μέσα.
Γιαυτόν αυτοσχεδίασα τζιαι επέτυχεν, οι καλεσμένοι επελλάναν, για μένα, που εν ειμαι του γλυκού ήταν πολλά γλυτζίν ομολογώ.

Για τη βάση
20 μπισκότα Oreo (τα απλά, με κρέμα ασπρη μέσα)
¼ φλ.βουτυρο λιωμένο
Για που πάνω
3 κουθκια τυρί κρέμα φιλαδέλφια στάιλ
250 γρ. Κρέμα γάλακτος
½ φλ. Γιαουρτι στραγγιστό
¾ φλ. ζάχαρη
1 κουταλάκι βανίλια
10-15 Oreos
Για στολισμαν 
Εναν φκιολάρη, εναν λαουτάρην, ένα μαντήλι κότσινον τζιαι 50 συγκινημένους συγγενείς
Καμια δεκαρκα Oreos
Βάση
Βάλλεις τα μπισκότα στο μπλέντερ τζιαι λιωννεις τα καλά. Βάλλεις τα σε στρογγυλό ταψι περιπου 26 εκ. Σιονώνεις πουπάνω το βούτυρο τζιαι πιέζεις τα να κολλήσουν τζιαι βάλλεις τα στο ψυγείο ωσπου να κάμεις την γέμιση.
Για τη γεμιση
Χτυπάς στο μιξερ τα γαλακτοκομικά με τη βανίλια τζιαι τη ζάχαρη να γίνουν μια ομοιόμοεφη κρέμα. Κοφκεις τα μπισκοτα με ένα μαχαίτι σε κομματουθκια, (εγώ εθριμμάτισα τζιαι 2-3 στο μίξερ για το «στρατσιατέλλα εφφέκτ») τζιαι αναμιγνυεις τα με την κρέμα. Στρώνεις τα πάνω στην βάση τζιαι στολίζεις με μερικά μπισκότα.
Bάλλεις το στο ψυγείο για 3-4 ώρες τζιαι κανεί το παναυριν.

 Οσσον τζιαι επρόλαβα να το φκάλω φωτογραφία…

Πηγή Ιστομαγειρέματα

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Halloumi cake
  2. Birdie nam-nam soup
  3. Postbabylonian quiche
  4. παραλλαγές της ζύμης πίτσας του Μάριου