Ω γκρατέν με ριγκατόνι και τόνο

 

Δείτε τη συνταγή απο Υποβολή Συνταγής

Υλικά (για 6 άτομα):

600γρ. ριγκατόνι

50γρ. βούτυρο

50γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

600ml γάλα, ζεστό

250γρ. δυνατό τυρί τσένταρ, τριμμένο (ή άλλο παρόμοιο)

320γρ.τόνο κονσέρβας (σε νερό) στραγγισμένο)

330γρ. καλαμπόκι κονσέρβας, στραγγισμένο

Μια μεγάλη χούφτα μαϊντανό, ψιλοκομμένο

αλάτι

πιπέρι

Μέθοδος:

Ζεσταίνετε το φούρνο στους 180°C.

Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες ή την προτίμησή σας.

Σε ένα κατσαρολάκι λιώστε το βούτυρο και προσθέστε το αλεύρι. …
Πηγή: Υποβολή Συνταγής

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Ριγκατόνι ογκρατέν με ξινομυζήθρα ή φέτα
  2. Ριγκατόνι με μανιτάρια σε κρεμώδη σάλτσα
  3. ΕΛΑΦΡΥ Ω ΓΚΡΑΤΕΝ ΠΑΤΑΤΑΣ ΜΕ ΑΝΗΘΟ
  4. Ριγκατόνι ολικής αλέσεως με φρέσκα μανιτάρια