Foodreporters.gr Συνταγές (Λεμονάδα)

 

www.foodreporters.gr Λεμονάδα Υλικά 3 φλιτζάνια ζάχαρη 1 φλιτζάνι ζεστό νερό 3 φλιτζάνια χυμό λεμόνι (περίπου 16 λεμόνια) 2κουταλιές της σούπας τρίμμα λεμονιού Παρασκευή Ανακατεύετε το ζεστό νερό με τη ζάχαρη σιγοβράζοντας μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Το αφήνετε να κρυώσει και προσθέτετε το χυμό λεμόνι. Την τοποθετείτε σε ένα γυάλινο μπουκάλι ή κανάτα. Τη φυλάτε στο ψυγείο και τη σερβίρετε, αφού την αραιώσετε με πάγο ή κρύο νερό.

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Foodreporters.gr Συνταγές (Παγωτό Φράουλα)
  2. Foodreporters.gr Συνταγές(Πατάτες στο φούρνο με τυριά)
  3. Foodreporters.gr Συνταγές (Φιλέτο σάντουιτς με παρμεζάνα)
  4. Ροζ λεμονάδα