Foodreporters.gr Συνταγές (Παγωτό Φράουλα)

 

www.foodreporters.gr Παγωτό φράουλα από την Άννη Γιαννετάκη Υλικά 300γρ. φράουλες 2 κουτάκια 330ml φρέσκια κρέμα γάλακτος (κατά προτίμηση light) ½ φλιτζάνι ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας ρούμι μαύρο Παρασκευή Λειώνουμε τις φράουλες σε μπλέντερ. Χτυπάμε την κρέμα με τη ζάχαρη για να γίνει σαντιγί. Κατόπιν, χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ. Το τοποθετούμε σε μια φόρμα κέικ και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει. Το ξαναβγάζουμε και το χτυπάμε στο μπλέντερ. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία 2-3 φορές, ανα 30 λεπτά.

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Foodreporters.gr Συνταγές (Λεμονάδα)
  2. Foodreporters.gr Συνταγές(Πατάτες στο φούρνο με τυριά)
  3. Foodreporters.gr Συνταγές (Φιλέτο σάντουιτς με παρμεζάνα)
  4. Παγωτό φράουλα!