Foodreporters.gr Συνταγές (Φιλέτο σάντουιτς με παρμεζάνα)

 

www.foodreporters.gr Φιλέτο σάντουιτς με παρμεζάνα Υλικά 1 φιλέτο μοσχαρίσιο 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο 3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος Αλάτι, πιπέρι 3 κουταλιές της σούπας κονιάκ 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα ψωμί σκληρό (κατά προτίμηση chiapata) Παρασκευή Σε ένα τηγάνι βαθύ βάζετε το φιλέτο και το αφήνετε να ψηθεί και από τις 2 μεριές. Mόλις ασπρίσει, προσθέτετε το βούτυρο. Το ψήνετε όσο θέλετε (μέτριο ή καλοψημένο). Προσθέτετε το κονιάκ και μόλις εξατμιστεί ρίχνετε την κρέμα γάλακτος. Πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα. Το ακουμπάτε σε μια φέτα ψωμί (ιδανικό είναι το chiapata) που είναι αρκετά σκληρό. Σερβίρετε με ντομάτες, αβοκάντο ή φύλλα πράσινης σαλάτας.

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Foodreporters.gr Συνταγές (Λεμονάδα)
  2. Foodreporters.gr Συνταγές (Παγωτό Φράουλα)
  3. Foodreporters.gr Συνταγές(Πατάτες στο φούρνο με τυριά)
  4. Ρολό κιμά γεμιστό με παρμεζάνα