Mοσχαράκι Στρογκανόφ

 

Δείτε τη συνταγή στο Κοπιάστε .. στην Κουζίνα μου

Το μοσχάρι δεν είναι από τα αγαπημένα μου κρέατα, πρώτον γιατί δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αλλά κυρίως γιατί δεν τρώμε συχνά κόκκινα κρέατα.   Αραιά και πού το μαγειρεύω γιατί αρέσει στα παιδιά.
Το Στρογκανόφ είναι μια κλασσική Ρώσσικη συνταγή του 19 αιώνα, που γίνεται με σωταρισμένα κομματάκια μοσχαριού ή μάλλον βοδινού μέσα σε μια σάλτσα [...]
Πηγή: Κοπιάστε .. στην Κουζίνα μου

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Αυθεντική Συνταγή για Μοσχάρι Στρογκανόφ και Ρυζοκεφτέδες
  2. Ζυμαρικά με Ζεστή Σαλάτα Λαχανικών
  3. Υπέροχες Γλυκόξινες Πατάτες Φούρνου
  4. Σπαγγέττι Αλφρέδο (Alfredo) με Κοτόπουλο