Nutella Panna Cotta

 
image

image

Υλικά

500 ml. Κρέμα Γάλακτος
300 ml. Πλήρες γάλα
1 μικρή Nutella
15 γρ. ζελατίνη
2 βανίλιες

Προετοιμασία

Τοποθετείτε την ζελατίνη σε 5 κ.σ. νερό και την αφήνετε να μουλιάσει.

Ζεσταίνετε καλά την κρέμα γάλακτος, το γάλα και την βανίλια. Απομακρύνετε την κρέμα από την φωτιά και προσθέτετε την Nutella η οποία πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Βράζετε λίγο την ζελατίνη για να λιώσει και την προσθέτετε στο μίγμα. Ανακατέψετε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα λείο μίγμα.

Τοποθετείτε το γλυκό σε φόρμα και το αφήνετε για μερικές ώρες στο ψυγείο.

Για να βγάλετε εύκολα την Panna cotta από την φόρμα την ξεκολλάτε λίγο με τα δάκτυλα σας στην κορυφή και στην συνέχεια τοποθετείτε την φόρμα μέχρι την μέση σε ζεστό νερό για 10 λεπτά. Βάζετε ένα δίσκο στην φόρμα και τα αναποδογυρίζετε μαζί.

Αυτή είναι μια cache (αποθηκευμένη) εκδοχή της σελίδας από την πηγή: Μυρωδιές και νοστιμιές, http://mirodieskainostimies.blogspot.com/2013/09/nutella-panna-cotta.html.

Πριν αλλάξετε σελίδα…
Μπορεί να βρεθήκατε εδώ, αλλά είναι σίγουρο -πιστεύουμε- πως υπάρχουν συνταγές απολύτως σχετικές μ αυτό που ψάχνετε! Πάρτε ιδέες για μια παραλλαγή, ή, εμπνευστείτε για κάτι λίγο διαφορετικό σήμερα!
Διαλέξτε ποιά σας ενδιαφέρει περισσότερο και δείτε:

  1. Panna cotta Γκρέιπφρουτ
  2. Nutella Μπαγιαδέρα
  3. Τρούφες με ινδοκάριδο και nutella
  4. Nutella cheesecake κύβοι