Παίρνουμε μία συκωταριά μικρού μεγέθους και την κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Πλένουμε καλά τα κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι στη φωτιά, μαζί με ένα ποτήρι του κρασιού νερό. Μόλις πάρουν βράση, πετάμε το νερό και τα ξαναβάζουμε στο τηγάνι, μαζί με ένα ποτήρι του κρασιού νερό και μισό ποτήρι ελαιόλαδο.
Υλικά 2 μπριζόλες χοιρινές 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό κομμένο σε φέτες 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Το χυμό από ένα λεμόνι 1 κουταλιά τη σούπας φυτίνη 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι-ρίγανη Εκτέλεση Πλένουμε, σκουπίζουμε τις μπριζόλες με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις χαράζουμε. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι, το βούτυρο να ζεσταθούν