Σοκολατακια FERRERO ROCHER έγιναν υπέροχα !!!❤️Για το μειγμα !!Θρυμματισα σε μουλτι 4 σοκοφρετες με μια κουπα καβουρδισμενα φουντουκια επισης κομμενα στο μουλτι τα ανακατεψα με ενα κουτι μερεντα 360γρ.. αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί σοκοφρέτες ένα κουτί πουράκια capriceTα αφησα 10 λεπτα στην καταψυξη και τα επλασα σε μπαλακια!!Για την επικάλυψη!!Ελιωσα 2 σoκολατες γαλακτος κουβερτουρα 125 γρ η καθε μια σε μπεν μαρι, εριξα μεσα μιση κουπα τριμμενα φουντουκια 3 κουταλιες λαδι ελαφρυ !!!Τα εβαζα ενα ενα μεσα στην σοκολατα και μετα τα εβαλα στο ψυγειο να παγωσουν..!!Επισης αντι για σοκοφρετες μπορειτε να θρυμματισετε ενα μικρο κουτι πουρακια Caprice.!!!Τα φουντουκια τα καβουρδισα για 5 λεπτα στο γκριλ του φουρνου !! Θα φυλάξω στην κατάψυξη και θα βγάζω 5 λεπτά πριν σερβίρω..!!!Εγώ δεν πρόλαβα να φυλαξω έγιναν ανάρπαστα!!!Εκτέλεση φωτό από κ.
Μεσα σε 10 λεπτα φτιαχνουμε το.ποιο ευκολο αλλα το ποιο γευστικο ΓΛΥΚΟ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ!!!!!!! ΣΥΝΤΑΓΗ:Σπαμε σε ενα μπολ 350 γρ πτι μπερ μπισκοτα!Βαζουμε στην εστια στο χαμηλο στην κατσαρολιτσα 250 γρ βουτυρο να λιωσει!Ριχνουμε 50 γρ ζαχαρη και 100 γρ κουβερτουρα!Ανακατευουμε για να λιωσουν!Κατεβαζουμε το μείγμα απο την φωτια και το αφηνουμε 10 λεπτα σε θερμοκρασια δωματιου!Ραντιζουμε τα μπισκοτα με 40 ml γαλα!Ριχνουμε το μιγμα και 1,5 μιση κουπα καρυδια ψιλοκομμενα!Τα ανακατευουμε ολα μαζι!Βαζουμε το μείγμα σε τσερκι η ταψι(26ν) και το παταμε καλα με το χερι η και με κουταλι η μαριζ! Το βαζουμε στο ψυγειο και ετοιμαζουμε την ΣΑΝΤΙΓΊ: Χτυπαμε 1 μορφατ μεταλικο κουτι ,1 ζαχαρουχο γαλα,1 κ.γ.κακαο!Βγαζουμε το κρυο γλυκο απο το ψυγειο και βαζουμε πανω του απαλα την σαντιγί!Εαν θελουμε οταν κρυωσει το στολιζουμε με λιωμενη κουβερτουρα οπως εγω!Ελιωσα 50 γρ κουβερτουρα!!Eκτέλεση φωτό συνταγη από κ.
Κυριακάτικο συνήθως , οικογενειακό, “μαμαδίστικο” πεντανόστιμο φαγάκι !!Υλικά1 κιλό αρνάκι2-3 ντομάτες ώριμες2-3 κουταλιές πελτέςΑλάτι, πιπέρι, κανέλα1/4 κούπας ελαιόλαδο1 πακέτο κριθαράκιΚόβουμε το αρνάκι σε μερίδες, το πλένουμε καλά και το βάζουμε σε ταψί.Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και τις προσθέτουμε στο ταψί μαζί με τον πελτέ, αλατοπίπερο, την κανέλα, το λάδι και μια κούπα νερό.Ψήνουμε στους 180ο για 1 ώρα περίπου.Μόλις το κρέας μαλακώσει αρκετά προσθέτουμε 2 κούπες ζεστό νερό και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το κριθαράκι.Ανακατεύουμε καλά, ρίχνουμε λίγο ακόμα αλατοπίπερο και αφήνουμε να ψηθεί για 10′ περίπου.Πρέπει το κριθαράκι να χυλώσει χωρίς να στεγνώσει τελείως!Εκτέλεση φωτό από κ. Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!! Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook
Σας αρέσουν τα ρολάκια μελιτζάνας με φέτα ;;ΣΥΝΤΑΓΗ:Πλενουμε 4 μελιντζανες!Τις κοβουμε σε λεπτες φετες και τις αραδιασουμε στην λαδοκολα στο ταψι!Τις αλατιζουμε και τις ραντιζουμε με ελαιολαδο!Τις ψηνουμε στους 200 βαθμους για 15 λεπτα! ΣΑΛΤΣΑ:Βαζουμε στο τηγανι 5 κ.σ.ελαιολαδο τριβουμε 1 ξερο κρεμμυδι και 1 σκελιδα σκορδο και τα αχνιζουμε!Ριχνουμε 5 ντοματες ωριμες τριμμενες,αλατι,μαυροπιπερο,μια πρεζα ζαχαρη και αφηνουμε στο χαμηλο να δεσει!Παιρνουμε καθε φετα μελιντζανας βαζουμε στην ακρη φετα και το ρολαρουμε!Τα τοποθετουμε στο πυρεξ η ταψι!Ριχνουμε την σαλτσα πανω τους και τα ψηνουμε στους 180 βαθμους !!!!
Ψευτοκεφτέδες όνειρο …!!! Βγήκε το φαγάκι μας και σήμερα…!!!Υλικά ότι έχει ο κήπος μας…!!! 3 ντομάτες μέτριες 1 κολοκυθάκι μικρο 1 πατάτα μεγάλη 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 αυγό 1 κομμάτι τυρί φέτα Λιγότερο από μισό ματσάκι δυόσμο και λιγότερο μαϊντανό