Μια απο τις συνταγές που πολλοι ζητούσατε να την δείτε αναλυτικα.Πιο αναλυτική δε γίνεται, δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος και θα έχετε απίστευτο αποτέλεσμα.Μην ξεχνάτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι για να ενημερώνεστε για ότι νέο ανεβαίνει.[embedded content]
Μοιραστείτε τοΑΤΟΜΑ: 5, ΧΡΟΝΟΣ:45’, ΚΟΣΤΟΣ: 7€ΥΛΙΚΑ:500 γρ. φαρφάλε500 ml κρέμα γάλακτος για ζυμαρικά10 φέτες μπέικον1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 φλιτζάνια του τσαγιού μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα½ ποτήρι κρασιού λευκό ξηρό κρασί2 σκελίδες σκόρδο ( προαιρετικά )αλάτιπιπέρι ( κατά προτίμηση λευκό )ΕΚΤΕΛΕΣΗ :Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταίνεται σε μέτρια φωτιά.Κόβουμε το μπέικον σε μικρές φέτες, το ρίχνουμε στο τηγάνι που έχει ζεσταθεί αρκετά και σοτάρουμε. Όταν το μπέικον ροδίσει, ρίχνουμε στο τηγάνι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τις δύο σκελίδες σκόρδο ολόκληρες ( όχι κομμένες ).
Χαιρετώ τους φίλους της σελίδας. Μιας και η τεχνολογία εξελίσσετε και κάποιοι το ζητούσατε επιτακτικά, δημιουργήσαμε στο ΥOUTUBE, κανάλι με τις συνταγές της σελίδας.
Υπέροχο καλοκαιρινό γλυκό του, που συνοδεύει παγωτά, γλυκά σιροπιαστά ακόμη και το γιαούρτι!!! Παρακολουθήστε την εκτέλεση του γλυκού στο βίντεο, δοκιμάστε να το φτιάξετε και το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!!!!
Μοιραστείτε τοΚομμάτια: 16, Χρ. προετοιμασίας: 2 ώρες, Χρ. ψησίματος: 30′, Κόστος: 10€ΥΛΙΚΑΓια τον κιμά½ κιμά μοσχαρίσιο1 κρεμμύδι½ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα1 δάφνη3 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας1 αυγό100-150 γρ.