Μοιραστείτε τοΆτομα:4, Χρόνος προετοιμασίας:10’, Χρόνος βρασίματος: 25’, Κόστος: 7 €ΥΛΙΚΑ :5-6 μέτριες πατάτες2 καρότα3 ελιές1 κρεμμύδι1 τόνος καπνιστόςΜαϊντανόςΑλάτιΠιπέριΡίγανηΓια τη σος:Χυμός από 1 λεμόνι4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδοΕΚΤΕΛΕΣΗ:Καθαρίζουμε τις πατάτες και τα καρότα και τα κόβουμε σε ίσα τετράγωνα κομμάτια (για να βράσουν στον ίδιο χρόνο). Τα βάζουμε να βράσουν σε αλατισμένο νερό και σε δυνατή φωτιά για περίπου 25 λεπτά. Όταν βράσουν, τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.Στη συνέχεια βάζουμε τις πατάτες με τα καρότα σε μία σαλατιέρα και ρίχνουμε το κρεμμύδι, τις ελιές και το μαϊντανό (ψιλοκομμένα), το αλάτι, το πιπέρι και τον καπνιστό τόνο.Για να φτιάξουμε τη σος για την πατατοσαλάτα μας, βάζουμε σε βαθύ ποτήρι το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο και τα χτυπάμε με τη μηχανή του φραπέ μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.Περιχύνουμε την πατατοσαλάτα με τη σος λεμονιού και σερβίρουμε.
Μοιραστείτε τοΆτομα:4-6, Χρόνος προετοιμασίας:10’, Χρόνος ψησίματος: 45 λεπτά, Κόστος: 4,00 €ΥΛΙΚΑ :5 κολοκυθάκια200 γρ. ωμά ζυμαρικά – πέννες1 ντομάτα100 γρ.
Μοιραστείτε τοΆτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά, Χρόνος ψησίματος: 40 λεπτά, Κόστος: 7 €ΥΛΙΚΑ :700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος2 φρυγανιές τριμμένες1 φέτα ψωμί1 κρεμμύδι ξερό1 κουταλιά της σούπας νερό1 αυγό2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο½ ματσάκι μαϊντανό1 χούφτα δυόσμοΑλάτιΠιπέριΡίγανηΚύμινοΕΚΤΕΛΕΣΗ:Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το πολτοποιούμε στο multi μαζί με την φέτα του ψωμιού και την κουταλιά με το νερό.Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, το πολτοποιημένο κρεμμύδι, τη φρυγανιά τριμμένη, το αυγό, το ελαιόλαδο, το μαϊντανό ψιλοκομμένο και το δυόσμο ψιλοκομμένο , το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το κύμινο.Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο. Σε ένα ταψί βάζουμε λαδόχαρτο και εκεί πάνω βάζουμε τα μπιφτεκάκια μας
Μοιραστείτε τοΆτομα: 8-10, Χρόνος προετοιμασίας: 45 λεπτά , Χρόνος ψησίματος: 30’, Κόστος: 9 €ΥΛΙΚΑ :Για τη ζύμη300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις150 γρ.
Σοκολατακια FERRERO ROCHER έγιναν υπέροχα !!!❤️Για το μειγμα !!Θρυμματισα σε μουλτι 4 σοκοφρετες με μια κουπα καβουρδισμενα φουντουκια επισης κομμενα στο μουλτι τα ανακατεψα με ενα κουτι μερεντα 360γρ.. αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί σοκοφρέτες ένα κουτί πουράκια capriceTα αφησα 10 λεπτα στην καταψυξη και τα επλασα σε μπαλακια!!Για την επικάλυψη!!Ελιωσα 2 σoκολατες γαλακτος κουβερτουρα 125 γρ η καθε μια σε μπεν μαρι, εριξα μεσα μιση κουπα τριμμενα φουντουκια 3 κουταλιες λαδι ελαφρυ !!!Τα εβαζα ενα ενα μεσα στην σοκολατα και μετα τα εβαλα στο ψυγειο να παγωσουν..!!Επισης αντι για σοκοφρετες μπορειτε να θρυμματισετε ενα μικρο κουτι πουρακια Caprice.!!!Τα φουντουκια τα καβουρδισα για 5 λεπτα στο γκριλ του φουρνου !! Θα φυλάξω στην κατάψυξη και θα βγάζω 5 λεπτά πριν σερβίρω..!!!Εγώ δεν πρόλαβα να φυλαξω έγιναν ανάρπαστα!!!Εκτέλεση φωτό από κ.