Υπάρχει ο τρόπος που οι Ιταλοί μας έμαθαν να βράζουμε μακαρόνια. Πολύ νερό -5 λίτρα για 500γρ σπαγγέτι- αλατισμένο σαν τη Μεσόγειο, σε συνεχή κοχλασμό μέχρι να γίνουν al dente και μετά σούρωμα και ανακάτεμα με τη σάλτσα στο τηγάνι.
Το Σάββατο ψάχνω συνήθως να μαγειρέψω κάτι αλλιώτικο αλλά γρήγορο. Αυτή η συνταγή υπήρχε στο πρόγραμμα εδώ και βδομάδες,ώσπου επιτέλους έφτασε η ώρα της… Σε μισή ώρα περίπου έχετε φαγητό πεντανόστιμο,για εκείνους που λατρεύουν ζυμαρικό και φέτα
Φεύγω για την πατρίδα. Η νοικοκυρά και βασίλισσα της κουζίνας μου.
Δείτε τη συνταγή απο Υποβολή Συνταγής Σαλατούλα πολύ αγαπημένη (και πιο ελαφριά να το πω έκδοση της παχυντικής πατατοσαλάτας με τις μαγιονέζες, τα αλλαντικά και τα διάφορα πεντανόστιμα μεν, αμαρτωλά […]
Δείτε τη συνταγή απο Syntages…apo spiti Κάνε όρεξη!!!Υλικάμανιτάρια πόρτο μπέλοχυμό λεμόνιελαιόλαδοκονκασέ πράσινη πιπεριά σε ροδέλεςελιές σε φέτεςαλάτι,πιπέρι,ρίγανηαλλαντικά της επιλογής μας λεπτοκομμένακίτρινα τυριά τριμμέναΕκτέλεσηΚαθαρίζουμε και αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια.Τα […]