Μοιραστείτε τοΆτομα: 8-10, Χρόνος προετοιμασίας: 45 λεπτά , Χρόνος ψησίματος: 30’, Κόστος: 9 €ΥΛΙΚΑ :Για τη ζύμη300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις150 γρ.
Σοκολατακια FERRERO ROCHER έγιναν υπέροχα !!!❤️Για το μειγμα !!Θρυμματισα σε μουλτι 4 σοκοφρετες με μια κουπα καβουρδισμενα φουντουκια επισης κομμενα στο μουλτι τα ανακατεψα με ενα κουτι μερεντα 360γρ.. αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί σοκοφρέτες ένα κουτί πουράκια capriceTα αφησα 10 λεπτα στην καταψυξη και τα επλασα σε μπαλακια!!Για την επικάλυψη!!Ελιωσα 2 σoκολατες γαλακτος κουβερτουρα 125 γρ η καθε μια σε μπεν μαρι, εριξα μεσα μιση κουπα τριμμενα φουντουκια 3 κουταλιες λαδι ελαφρυ !!!Τα εβαζα ενα ενα μεσα στην σοκολατα και μετα τα εβαλα στο ψυγειο να παγωσουν..!!Επισης αντι για σοκοφρετες μπορειτε να θρυμματισετε ενα μικρο κουτι πουρακια Caprice.!!!Τα φουντουκια τα καβουρδισα για 5 λεπτα στο γκριλ του φουρνου !! Θα φυλάξω στην κατάψυξη και θα βγάζω 5 λεπτά πριν σερβίρω..!!!Εγώ δεν πρόλαβα να φυλαξω έγιναν ανάρπαστα!!!Εκτέλεση φωτό από κ.
Αν σας βρίσκεται ένα φύλλο σφολιάτας,έχετε κι ένα φακελάκι άνθος αραβοσίτου,τότε φτιάχνετε ένα εντυπωσιακό και νόστιμο γλυκάκι για τον πρωινό ή απογευματινό καφέ. Εννοείται πως πρέπει να αγαπάτε τις κρέμες,γιατί αυτό εδώ την έχει πλούσια…στο τελείωμα,δε,από πάνω, αλείφουμε με μια αρωματική μαρμελάδα….και ειλικρινά δεν μπορείς εύκολα να φας μόνο ένα…. ΥΛΙΚΑ (για 10 ρολάκια) 1 φύλλο σφολιάτας 3-4 κ.
Μοιραστείτε τοΥλικά (14-15 τεμάχια)120γρ. αλεύρι200γρ. ζάχαρη35γρ
Από τα αγαπημένα μου γλυκά του κουταλιού!! Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Μάη, σε μερικές περιοχές της Ελλάδας και αργότερα, μπορούμε να μαζέψουμε τα άγρια συκαλάκια,γιατί αργότερα σποριάζουν και δεν γίνεται ωραίο το γλυκό μας, για να φτιάξουμε αυτό το υπέροχο γλυκό.