ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ

ΥΛΙΚΑ:Φασόλια ξερά 4-5 Καρότα Σέλινο Σελινόριζα 1-2 Κρεμμύδια Πλιγούρι Πελτές ντομάτας Ελαιόλαδο Αλάτι- Πιπέρι Προαιρετικά για να γίνει πιο καυτερή: Κόκκινο Πιπέρι ή Ταμπάσκο ή Μπούκοβο ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βάζουμε τα φασόλια στο νερό, για αρκετή ώρα μέχρι να φουσκώσουν. Στη συνέχεια, τα ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα με ψιλοκομμένα τα κρεμμύδι, καρότα, σέλινο και σελινόριζα.