Pin It Χίλιες και μια νύχτες!!!!Υλικά1 κιλό κιμά4 φέτες ψωμί ή παξιμάδι1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 πράσινη πιπέρια ψιλοκομμένη1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη2 αυγά70ml κρασί κόκκινο70ml λάδιΚάρυ, πάπρικα, ρίγανη, κύμινο·δυόσμο ή μαϊντανό ή ένα σφηνάκι ούζο με γλυκάνισοαλάτι, πιπέριΓια το αλεύρωμα3 κ.σούπας αλεύρι1 κ.σούπας σιμιγδάλιΛάδι για το τηγάνισμαΕκτέλεση:Μουλιάζουμε σε ένα μπολ το ψωμί με το κρασί.Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά με τις τριμμένες φέτες.Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ .και ζυμώνουμε πολύ καλά.Αφήνουμε να σταθεί στο ψυγείο για 1 με 2 ώρες.Βάλτε σε ένα ρηχό πιάτο το αλεύρι με το σιμιγδάλι και ανακατέψτε το.Σχηματίζουμε τους κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά. Καλή Επιτυχία!!!
Δείτε τη συνταγή απο Υποβολή Συνταγής Κλασσικά, παλιομοδίτικα, μα πάντα αγαπημένα, κεφτεδάκια βουτηγμένα στη σάλτσα. Μια συνταγή πεντανόστιμη που προσφέρεται και για ανακύκλωση των κεφτέδων που περίσσεψαν από την προηγούμενη. […]
Δείτε τη συνταγή απο Συνταγές Υλικά για 4-5 άτομα 1 κιλό κιμά χοιρινό (ή ανάμικτο) 1 μεγάλο πράσο πολύ ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο πολύ ψιλοκομμένη 1 κουτ. σούπας ξύσμα […]
Δείτε τη συνταγή απο Syntages…apo spiti Υπάρχουν κι αυτοί οι…κεφτέδες και είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ!!! Υλικά500 γρ. αρακά1 κ.σ. σουσάμι2 κ.σ. αλεύρι1 κ.γ. κύμινοδυόσμο κατά προτίμηση φρέσκο150 γρ. φέτα1 κρεμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο […]
Δείτε τη συνταγή απο Υποβολή Συνταγής Παρ” όλο που πλέον δε συναντάμε συχνά πικρές μελιτζάνες καλό θα ήταν να τις αφήσετε να στραγγίξουν με λίγο αλάτι για μια ωρίτσα πριν […]