Κιμαδόπιτα Παραδοσιακή

Υλικά Για τη ζύμη Μισό κιλό αλεύρι Μισό φλιτζάνι του καφέ ξύδι 1 αυγό  Λίγο αλάτι Λίγο νερό Λίγο λάδι Για τη γέμιση Μισό κιλό κιμά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι του καφέ γλυκό τραχανά 1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα 5 αυγά Μισό φλιτζάνι του τσαγιού κεφαλοτύρι αλάτι-πιπέρι Εκτέλεση Ζύμη Βάζουμε σε ένα μπολ τα υλικά, ζυμώνουμε με τα χέρια προσθέτοντας σταδιακά το νερό και πλάθουμε μία μέτρια ζύμη, για να ανοίγουμε εύκολα στη συνέχεια τα φύλλα.