Πριν μερικές ημέρες προστέθηκε στην συλλογή μου το βιβλίο της Nigella “Kitchen, Recipes from the heart of the home” . Η αλήθεια είναι ότι παρότι η ίδια με έχει ενθουσιάσει στις τηλεοπτικές της εκπομπές, το συγκεκριμένο βιβλίο της δεν με ενθουσίασε.
Αγαπημένη μου μπλογκόσφαιρα,σου γράφω από το κρεββάτι του πόνου!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ γειτονακια και λοιποί αναγνώστες!Η άνοιξη έκανε και επισήμως την είσοδό της εγώ όμως διάλεξα μια συνταγή μάλλον χειμωνιάτικη πρώτον γιατί εδώ πάνω η ψύχρα ακόμα καλά κρατεί και δεύτερον μου είχε μπει στο μάτι εδώ και καιρό.
Υλικά 6 μικρά φιλέτα στήθους κοτόπουλου ανοιγμένα 1 κουταλιά της σούπας κάρυ Φέτες ντομάτας 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 4 πίκλες (πράσινα αγγουράκια τουρσί) 1 κούπα τριμμένο ρεγκάτο Ρύζι Εκτέλεση Παίρνουμε τα φιλέτα, τα χτυπάμε για να ανοίξουν, τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε μπόλικο κάρυ μέσα-έξω. Βάζουμε στο καθένα από μία κουταλιά της σούπας από τα υλικά μας και κατόπιν τα τυλίγουμε σε ρολά και τα στερεώνουμε με μία οδοντογλυφίδα. Τα βάζουμε σε πυρέξ, με ένα ποτήρι νερό, μία κουτάλα λάδι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν, γυρίζοντας μερικές φορές για να ψηθούν καλά και από τις δύο πλευρές
Παίρνουμε μία συκωταριά μικρού μεγέθους και την κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Πλένουμε καλά τα κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι στη φωτιά, μαζί με ένα ποτήρι του κρασιού νερό. Μόλις πάρουν βράση, πετάμε το νερό και τα ξαναβάζουμε στο τηγάνι, μαζί με ένα ποτήρι του κρασιού νερό και μισό ποτήρι ελαιόλαδο.