Κρέμα ραδικιών,…

1κ ραδίκια500γρ μύδια500γρ κυδώνια10 χτένια100ml ελαιόλαδο500ml νερό4 πορτοκάλια20ml χυμό λεμόνι40 γρ άνηθο3γρ αγάρ30γρ ζάχαρη2γρ κιτρικό οξύαλάτιΠολτοποιούμε τα ραδίκια με τα 500ml νερό, τον χυμό λεμονιού, τον άνηθο, σουρώνουμε καλά προσθέτουμε το αγάρ και βράζουμε τον ζωμό ραδικιών, διορθώνουμε την γέυση με άλατι και το αφήνουμε να κρυώσει. Αφού κρυώσει ομογενωποιούμε το ελαιόλαδο στην γιέλη ραδικιών με ένα blender.Παίρνουμε τον χυμό από 1 πορτοκάλι τα ξύσματα από όλα τα πορτοκάλια και τα ανακατεύουμε  με το κιτρικό οξύ και την ζάχαρη. Φιλετάρουμε τα υπόλοιπα πορτοκάλια και τα βυθίζουμε στον χυμό εμποτιζοντάς τα στο gastrovac.Αχνίζουμε τα μύδια, σωτάρουμε ελαφρά τα χτένια, ανοίγουμε τα κυδώνια στάζουμε 2 σταγόνες χυμού λεμονιού στο καθένα και στήνουμε το πιάτο μας.