Μήλο με ζαφορά και τριαντάφυλλο

Ένα επιδόρπιο αρκετά ισορροπημένο σερβίρεται ζεστό και όταν βγαίνει στη σάλα του εστιατορίου γεμίζει με άρωμα τριαντάφυλλο την ατμόσφαιρα φέρνοντας την «Ανατολή» στην καρδιά της Ευρώπης. 200γρ Ταπιόκα100ml Ροδόνερο7000ml Νερό300γρ ζάχαρη1γρ Ζαφορά3 Μήλα5γρ κιτρικό οξύΦύλλα δυόσμου και τριαντάφυλλουΦέρνουμε σε βρασμό 500ml νερού με το ροδόνερο και 200γρ ζάχαρη ρίχνουμε και τις πέρλες ταπιόκα και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνουν διαφανείς. Φτιάχνουμε ένα σιρόπι με το υπόλοιπο νερό, την ζάχαρη και την ζαφορά και το διατηρούμε στους 40 βαθμούς στο Gastrovac