γαλόπιτα με σιμιγδάλι

http://syntagesapokatina.blogspot.grΗ γνωστή Μεσσηνιακή γαλόπιτα σε πιο ελαφριά για το στομάχι έκδοση, απ” ό,τι η γαλόπιτα με αλεύρι. Την συνταγή αυτή, μας την έστειλε η φίλη μας η Ελένη και την ευχαριστούμε πολύ.Υλικά10 ποτήρια γάλα1 ποτήρι σιμιγδάλι1 και 1/4 ποτήρια ζάχαρη6 αυγά3 βανίλιες2 κουταλιές βούτυροΠαρασκευή Βάζουμε το γάλα να βράσει μαζί με την ζάχαρη, το σιμιγδάλι (που ρίχνουμε λίγο-λίγο) και το βούτυρο.