Καρμπονάρα φούρνου

Pin It Από τις αγαπημένες μου συνταγές !!!Υλικά1 κιλό πέννες200γρ μπέικον κομμένο σε κύβους2 πιπεριές κέρατο πράσινες ή κόκκινες7-8 μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμέναή  1 μεσαία κονσέρβα μανιτάρια1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί200 γρ gouda400γρ. κρέμα γάλακτος2 κ.σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό1 ποτήρι γάλαλάδιαλάτι πιπέριΣυνταγήΒάζουμε να τα μακαρόνια να βράσουν στον μισό χρόνο που αναγράφει η συσκευασία τους.Τα στραγγίζουμε και βάζουμε μέσα στο πυρέξ που θα χρησιμοποιήσουμε.Βάζουμε λίγο  λάδι στο τηγάνι μας, μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές να τσιγαριστούν,στο τέλος προσθέτουμε το μπέικον  και σβήνουμε με το κρασί.Αφήνουμε για 2-3 λεπτά να βράσουν και τα ρίχνουμε στο πυρέξ με τα μακαρόνια.Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.Βάζουμε το πυρέξ στο φούρνο και το ψήνουμε για 15-20 λεπτά στους 180 μέχρι να μαλακώσουν τα μακαρόνια.                 Καλή Επιτυχία!!!Υ.Γ.