Χοιρινό με κυδώνια και δαμάσκηνα

Pin It Παραδοσιακή συνταγή  της Μ. Ασίας , Η γιαγιά μου την κάνει κάθε χρόνο τέτοιο καιρό εκείνη το λέει σελινάτο … Υλικά 1 κιλό χοιρινό από λαιμό 1 κιλό πράσα χοντροκομμένα 1 ρίζα σέλινο ψιλοκομμένη 10 αποξηραμένα δαμάσκηνα 2 κυδωνιά κομμένα σε χοντρές φέτες αλάτι, πιπέρι, 1/2 κ.γλυκού κανέλα 1 κ.σούπας κοφτή κόκκινο πιπέρι 10 σπόρια μαυροπίπερο 10 σπόρια μπαχάρι 1 ποτήρι νερό λαδί Συνταγή Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό να βράσει μέχρι να μαλακώσει. Μόλις βράσει όλο το νερό ρίχνουμε λάδι και τσιγαρίζουμε ελαφρά το κρέας.