Έθνικ κεφτεδάκια του Λεο

Pin It Χίλιες και μια νύχτες!!!!Υλικά1 κιλό κιμά4 φέτες ψωμί ή παξιμάδι1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 πράσινη πιπέρια ψιλοκομμένη1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη2 αυγά70ml κρασί κόκκινο70ml λάδιΚάρυ, πάπρικα, ρίγανη, κύμινο·δυόσμο ή μαϊντανό ή ένα σφηνάκι ούζο με γλυκάνισοαλάτι, πιπέριΓια το αλεύρωμα3 κ.σούπας αλεύρι1 κ.σούπας σιμιγδάλιΛάδι για το τηγάνισμαΕκτέλεση:Μουλιάζουμε σε ένα μπολ το ψωμί με το κρασί.Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά με τις  τριμμένες  φέτες.Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ .και ζυμώνουμε πολύ καλά.Αφήνουμε να σταθεί στο ψυγείο για 1 με 2 ώρες.Βάλτε σε ένα ρηχό πιάτο το αλεύρι με το σιμιγδάλι και ανακατέψτε το.Σχηματίζουμε τους κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.                  Καλή Επιτυχία!!!