Κορμός σοκολάτας με μπισκότα

 Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: 600 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35-36% 1 πακέτο μπισκότα σοκολάτας ή ότι άλλη γεύση προτιμάτε Λιώνουμε σε μπέν μαρί την κουβερτούρα Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και λίγο πριν βράσει,αποσύρουμε από την φωτιά Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος πάνω στη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα πολύ καλά Θα πρέπει να είναι κάπως έτσι Αδειάζουμε το 1/3 από το μείγμα σε μια φόρμα και βάζουμε στο ψυγείο για λίγο μέχρι η σοκολάτα να είναι σταθερή Στη συνέχεια βάζουμε τα μπισκότα πάνω στο μείγμα με τέτοιο τρόπο που να μην αγγίζουν στα τοιχώματα Δηλαδή κάπως έτσι Στη συνέχεια ρίχνουμε προσεκτικά την υπόλοιπη σοκολάτα πάνω στο μείγμα.. ..και τελειώνουμε με μια τελευταία στρώση από μπισκότα. Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει το μείγμα και ξεφορμάρουμε βάζοντας τη φόρμα σε ζεστό νερό Είστε έτοιμοι να το απολαύσετε