Faux μπουγάτσα

Τα υλικά που χρειαζόμαστε: Φύλλο κρούστας 250 γρ. Μαργαρίνη ή Βούτυρο 1 κουτί Ζαχαρούχο γάλα Άχνη ζάχαρη και κανέλλα για το τέλος Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι Τσαλακώνουμε το φύλλα κρούστας, ένα ένα σα βεντάλιες και τα τοποθετουμε στο ταψί μας Θα πρέπει να γίνουν κάπως έτσι Περιχύνουμε το λιωμένο βούτυρο και το βάζουμε στο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα και να γίνουν τραγανιστά τα φύλλα Αδειάζουμε το ζαχαρούχο γάλα σε ένα μπωλ. Το άδειο κεσεδάκι από το γάλα το γεμίζουμε δύο φορές με νερό και το ρίχνουμε μέσα στο ζαχαρούχο και ανακατέβουμε Αδειάζουμε το μείγμα πάνω στο ζεστό φυλλο, να πάει παντού.