Καλαμποκένια, Πικάντικα Μπαστουνάκια με…

Share Post   Άλλοι τα λένε κριτσίνια (από τα Ιταλικά grissini) και άλλοι τα λένε μπατόν σαλέ (αλατισμένα μπαστούνάκια, από τα Γαλλικά bâtons salés.   Προτιμώ την Ελληνική ονομασία τους. Μου αρέσει να παίζω με τα υλικά που έχω στο σπίτι και την ημέρα που αποφάσισα να τα κάνω είχα καλαμποκάλευρο και αλεύρι για όλες τις χρήσεις, γραβιέρα και μόλις είχα τελειώσει ένα τσάτνεϋ ντομάτας (δυστυχώς θα πρέπει να περιμένετε λίγο για τη συνταγή, αλλά μπορείτε να το βρείτε και στις υπεραγορές, έτοιμο).