Αρωματικές πατάτες φούρνου με τη φλούδα

Υλικά για ένα μεγάλο ταψίπερίπου 30 μικρές στρογγυλές πατατούλες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη light 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα γλυκιά ½ κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μοσχοκάρυδο 1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη 1 κουταλιά της σούπας θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1 κουταλάκι του γλυκού νοστιμιά Maggi 1 κρασοπότηρο λευκό κρασί 1 φλιτζάνι άνηθο για το σερβίρισμαΕκτέλεσηΒάζετε τις πατάτες σε μια λεκάνη με νερό και τις αφήνετε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, με ένα καθαρό σφουγγαράκι τις τρίβετε καλά ώστε να φύγει όλο το χώμα από τη φλούδα τους, και τις πλένετε πολύ καλά με άφθονο νερό. Βάζετε τις πατάτες και πάλι σε μια μεγάλη λεκάνη και ρίχνετε αρχικά το ελαιόλαδο και ανακατεύετε, και στη συνέχεια όλα τα μυρωδικά εκτός από τον φρέσκο άνηθο